Baka,baka :)

igår bakade jag godiset då  :D tröttnade och orkade inte göra mer, haha. och jag som inte ens har gjort pepparkakor :(
men det blev ialf, cornflakeskakor, bragokakor & chokladknäck :) det får duga.



äter det till frukost nu :) och jag kan meddela att gott är det !
ok, knäcken smakade lite bränt , men inte så farligt.
bragokakor, mm gott.. !! :)
cornflakeskakor,, hmm inte lika goda som jag kommer ihåg.. man kan inte lyckas med allt :P haha

ujuj, gick upp kl 12 idag . så jäkla trött att jag inte orkade gå upp förrän då..
måste greja i lägenheten innan jag jag cyklar till jobbet kl 16.

over & out ^^A 

julpyssel för fulla muggar

det har varit mkt pysslande i lägenhtene i veckan.
jag har julpyntat klart det sista. framför allt så har jag pyntat klart granen :)
älsklingen har satt upp mkt lister , det är inte så jättemkt kvar i lägenheten nu ändå.. vi har som plan att lägga ut den på julafton, spännande :D
jag längtar så till den nya lägenheten juh .. ! ge mig den nu !!
jobbade lunch idag. gick bra , som vanligt :P jag är en hejdare på att laga god mat haha  ;)
jag fick kläder från H&M igår med , det är alltid lika kul. men inte denna gång, det satt inte så bra som man hoppats på . så där sprack min drömbild om det man ska ha på sig på jul. men men det löser sig alltid.
endel fint fanns det ialf, endel överaskningar till älsk ;) haha
ikväll blir det att baka julgodis, mm..
imorgon jobba kväll. jobba kväll på fredag med, laga lite julmat på dagen om jag hinner, men direkt efter att jag slutar så sätts julfesten på jobbet igång :D
det blir kul ! och många blir vi . ännu bättre :)
fick ledig på lördag-dag . då blir det att inhandla de sista julklapparna och laga det sista inför julaftonen. men jobba kvällen, och jobba söndag ..
snart kommer älsk hem och då blir det att åka & köpa handtag till den sista luckan.

image21

en vecka kvar till julafton ..

fredag. tog mig till jobet på cykel, inte jättebra för en sjukling som jag . första dagen på jobbet på hela veckan. riktigt seg. skulle egentligen iväg och skriva på kontrakt på lägenhet (johan bokar tid när jag jobbar som vanligt ;) , men av förvåning så behövde jag inte åka iväg nånstans, för helt plötsligt står en älskling och Mats-mäklare där :P så det var bara att skriva kontrakt och grejer, mm gllad :)
lördag. vaknar upp och ringer papi. planerna var att köpa gran :)
han köpte en åt mig i tibro och åkte hit med den. finfin var den allt . sen bar det av till stan vi två. älsklingen hade andra planer för sig. det blen endel inköp. bla, julgransbelysning & dekoration, sista julklappen til älsk, svärmoren & johans systerdöttran. vad bra han har det att jag gör sånt åt honom :P
ett par sköna tofflor blev det , fina guld prydnadstallrikar . och lite smått och gott.
en vas också ja, med typjulblommor, heter dom amaryllis ? :P haha .. smart som jag är så lyckades jag göra sönder vasen på skafferiet (restaurang) , innan man ens kommit hem haha.. men jag äör stolt, för jag köpte inget till mig, bara till hemmet och julklappar.. om man bortser från tofflorna ;)
kvällen började här hemma med micael & johannes. men hade inget att dricka juh :(
det kan ha varit så att jag glömde bort tiden i stan så missade att det stängde , haha.
satt här ett tag, hamnade sen på voda för ett glas vin, och sen vidare ner till lokalen där det var fest . det snackades lite . sen började det första bandet spela, helk ok. kände hur trött jag började bli. var inte så friskt då fortfarande, så ganska segt. det andra bandet började spela. och fy, vilken skrän, haha.. det ogillade jag ganska rejält kan man säga :/ så där fick jag huvudvärk med.. men om jag stod ut med det så skulle jag & micael åka hem sen , så fick det bli.. vi kom hem sen efter hemkörning av johannes. vi kokade nudlar & satte på bring it on, hehe.. längesedan nu.. men jag platsade mig i sängen och micael bredde ut sig i soffan, och båda somnade.
vaknade av att micael sa hejdå och gick hem .. då kunde jag inte somna om för mådde inte alls bra.. magen krånglade och så.. johan kom hem runt 5 på morgonen, och då kunde jag somna om igen :)
söndag. riktigt seg. vi skulle åka runt och fixa en massa idag. men hade ingen bil och johan kunde inte köra. han hann att börja måla lite i hall och jag diskade . men sen blev jag trött .. så vi griljerade årets skinka & gjorde en annan god röra till smörgås. mm gott med skinksmörgås & glögg till transformers , har man sett den ialf :)

måndag idag . har jobbat lunch. gick bra , har blivit lagom frisk nu .. bara lite förkylning .
det blir mkt greja i lägenheten idag, eller aa varje dag nu i en vecka. jag är hur stressad som helst. inte bara av allt man ska hinna med innan jul, utan lägenheten med nu :/ får se hur mkt man hinner med.. jag är ledig en dag nu innan jul, streesstressstress !!

bye havstena, hello staaan :)

ujuj, fortfarande lika sjuk, suck. skulle jobba 14 h idag, men jag ska bara jobba 6 timmar ikväll. får väl gå :/
igår då, var på möte på banken, eller aa johans bank, men det ska bli min med :P fyllde i papper om lånet och lite sådär.. men det blir många fler möten..
en mkt lugn kväll blev det. lite mat & tv, som vanligt haha.. men sjuk ju så orkade inget mer.. vi låg och planerade lägenheten lite :) massa idéer kom vi på båda två :)
och på tal om den,, LYSTRING!! :)
vi fick lägenheten , wiieh :) nu är den våran. ska dit idag och skriva på kontraktet . så klaaad :D
så snart blir det flytta till stan :D
har suttit och planerat nyår idag med.. det kommer bli bra tror jag !

image20

ganska nöjd med nya frisyren :D

feliz navidad

det är onsdag, det är 13:e december och det är lucia . men det är även 9 månader för mig & älskling som sambos :)  snart är det inte långt kvar tills vi firar ett år <3
åkte iväg till jobbet igår vid 2 då.. sjuk som bara den :/ hade feber, världens förkylning och hade spytt en gång.. vi satt och beställde massa saker, jag måste lära mig allt det där nu. andreas slutar ju om 2 veckor , usch då jag är nervös för allt sånt där.
jag kände att jag inte skulle klara av att jobba. och kändes inte bra heller när jag spytt och allt. jag ringer desperat efter figge & linda. ingen kan. och andreas skulle iväg. men det löste sig sen ialf efter kl 17. chami kom och hoppade in och älsklingen kom och hämtade mig :)
fick med oss en båt pizza och en falafelrulle,kom hem, åt i soffan. sen bums ner i säng för min del. johan åkte iväg till lokalen för att städa lite. jag kikade på tv i några timmar, somnade in några gånger med.
jag fick inte jobba idag heller för chami, och bra var väl det. för när jag vaknade i morses mådde jag värre än aldrig förr. sov länge, sen har jag kikat på tv & film hela dagen. har legat i sängen ända tills nu kl 2 hiiihi..
mår lite bättre nu ialf. ska jobba imon med hela dagen, 14 h :( så måste bli bättre.
sen ringde älskling precis med. och troligtvis så kommer vi få lägenheten ;D wiiieh. gladast ever!!
men ska inte hoppas för mkt, är ju inte 100 % klart än. men men ..
jag satt och planerade en massa igår om vad och hur vi ska göra i lägenheten , hihi..
nu ska jag krypa ner i sängen igen ...

I dont care about you now ..

det är onsdag och snart är det helg igen, sjukt snabbt går det juh. det var en underbar fredag nyss.
men det var en förra helg också ialf. jobb bestod den av.
lördagen hade jag förväntat mig att det skulle vara mkt att göra & stress. men det kom inte alls mkt gäster. det var jättelugnt. och det har det aldrig varit förut på en lördag. knallare mig hemåt efter 23 , hade tänkt att sova lite innan älsklingen kom hem, som för övrigt var i hjo och jobbade hela kvällen/natten. men inget sova bloev det . lyckades slumra in lite grann ialf, men vaknar av att en Nalle ringer och väcker mig. lite lagom grinig, för kunde ju inte somna om sen. var vaken när johan kom hem kl 4 eller vad det var..
klockan ringde 11 på söndagen, hur trött som helst. begav mig till jobbet igen.
lika lugnt denna dagen också, om inte mkt lugnare.
hände inte alls mkt. men skönt att jag slutade kl 17 för en gångs skull, så det blev inte ett 10 timmars pass.
men det hände en liten grej., en äldre man satt där och drackk lite öl ett tag, och Linn som serverade ölen märkte inte hur full han hade blivit. sen skulle han gå , eller gå på toaletten , inte vet jag, men hur som helst helt plötsligt så ligger han på goövet. var tydligen så full att han snubblade. han hade ramlat mot det lilla bordet som stod där, mot hörnet. så han hade fått ett litet jack i huvudet och blödde. 2 snälla gäster var precis i närheten som hjälpte honom. sen kom ambulansen och hämtade upp honom. inget allvarligt, skulle bara ´limma´ ihop såret som dom sa. sen hände absolut inger mer typ haha, satt bara och åt god mat jag ahde gjort som helgerbjudande, Lime&chipotle marinerad Lamm m. råstekt pot. och baconsky. sen åt vi en massa chokladpudding med :D
väl hemma kl 18 typ. då började städandet.
vi slet ganska bra. johan med disk & annat i kök. jag skrubbade toalett och plockade massa annat . imorgon ska ju bli besök , haha. pratade med älsklingsfavoriten då med :D nataliegumman <3 dom kommer hit i januari förhoppningsvis. LÄNGTAR!

måndagen ialf. började städa från 11 till halv 2, hehe . ett ganska bra ryck gjorde jag. hann med det mesta. och åååh, så fint det blev :) en helt ny lägenhet nästan , hihi.
väl kl halv 3 gick jag ut för att möta mami vid bussen. gick till maxi och kikade endel. sen bar vi av oss hemåt för att fika. och johan kom hem lagom till det :)
och jag inser nu hur mkt du försvinner från mitt hjärta mer & mer.
du förtjänar inte all den uppmärksamhet du får av mig. du fyller 50 i januari, men jag kommer inte till festen för din skull utan för att få träffa släkten ..
men jag vet vart jag har er (ok det har jag alltid gjort, men har inte riktigt accepterat det) och du finns helt enkelt inte med i mitt liv längre som du har gjort..
det är med sorg i hjärtat att behöva säga det , men så mkt som du & din så kallade man har sårat mig så förtjänar ni inte ens att finnas i mitt liv.
och äntligen så fick vi våran tv tillbaka :) wiieh. slippa lånetv:n hihi.

tisdag igår då, och hade en dag med micaeln :) ändå ett tag sen nu. var och kikade på maxi, hämtade lite paket och så. hämtade kaffe hemma hos honom på vägen hem och satte på legally londe <3 ihihihii. han hann inte så klart tyvär .
hade tänkt fixa lite mer i lägenheten efter att älskling kommit hem, men han får ett litet trevligt samtal från Leooo & erika .. dom var sugna på att komma förbi . en snabbdusch och ordningfix så står dom utanför dörren. grabbsen tog ett snabbt guitarhero- race. sen bestämmer vi oss för att åka och hyra film och hämta mat från mitt jobb :)
maten var mucho god , men filmen, hmm inte speciellt bra , Them , tror jag den hette. fullständigt kass, haha .
trötta efter så åker dom hem , och jag hann se desperate housewife, och såklart brother & sisters :)

så jobba idag kl 16. eller rättare sagt jag ska vara där kl 14 för att lära mig om beställningar och sådär.
det jobbiga är att johan har blivit skapligt friskt nu , och såklart har han smittat över det till mig. och det blir värre för varje dag. idag har jag fått halsont med , suck.. inte för att jag är den som klagar, haha :P
nu ska jag sätta på legally blonde 2 och äta lite mat :D

fridaynight

en skön fredag att se fram emot. är ledig hela dagen :)
morgonen börjar med att man vaknar av att en älskling ringer jobbet och sjukanmäler sig. hur förkyld som helst är han :/ får se hur mkt smittat jag blir.. hehe.
men att få lite mer av älsklingen idag , det tackar man inte nej till, ja tack :)
vaknar av att papi ringer och väcker mig typ 8.15 tror jag det var. somnar om så skönt. sen ringer det på dörren kl 10. jag vaknar inte men johan pallrar sig upp och där står papi haha. han skulle ju ringa innan han kom in till stan, men nej nej. där står han ialf :P
han kommer in och vi snackar ett tag.
jag kommer på lite mer julklappar jag vill ha , och bestämde mig att jag inte orkar åka med till stan.
det blir att somna om igen. johan går upp kl 12, sitter vid datorn & spelar tv-spel. men jag sover vidare lite smått , hihi. otroligt skönt imorses var det ju ;)
men sen blev det 2 avsnitt av Lost, duscha, och sen begav vi oss för att kika på ytterligare en lägenhet.. och jag kan säga så här.
så mkt bättre var den än vad jag hade väntat mig. och jag hade färväntat mig den ganska så fin :)
den är 74 kvadrat. lite lagom stor haha. jag skulle gå vilse skratt :P
men allt var så bra. jag letar efter en lägenhet med det lilla extra, nåt unikt lixom. och det har den ju :) fönsterna är så fiiina :D allt är så bra, den ligger mitt i centrum , så hur mkt bättre kan det bli?
det enda negativa var att vi måste stå i kö ganska länge för en parkeringsplats , men vad gör det ? :)
så nu ska vi prata med bank, jag behöver troligtvis byta bank till handelsbanken, jag har ju swedbank nu. men vad gör det med.. jag mår inte sämre för det ;)
så får se hur det blir. men jag hoppas verkligen på den här <3

efter kikandet på lägenhet åkte vi till maxi för ett snabbt inköp av det viktigaste. kom hem och började med mat & sådär. har aldrig lagat vol´ au vent, nångång måste vara den första. men jag vet att när mami alltid gjort det har det varit sååå gott. men det blev dock inte så gott som jag hade förväntat mig. på den rätten gör mami det godare helt enkelt :o haha
men inte bara det, det blev "ostbricka" , jättegott melot-vin, chips(som jag kom på nu att vi inte ens rört typ, förutom johan innan maten haha) goda kex och baguette..
image19
börjar med att kika på ensam hemma (jag älskar dom filmerna <3) men hann inte se så mkr för då började Idol-finalen.. och johan som är världens bästa pojkvän så tittade han på det med mig.. <3
och nu, har ätit maten, kex & en massa ost, lite vin ;) och det mesta av idol finalen , så sitter jag här. johan som är sjuk och behöver sova, har somnat, han ligger och snarkar så sött bakom mig , och ja, han har min tillåtelse , hihi. han mådde inte alls bra. men jag kan säga att vi har haft himla mkt mysigt ikväll ;D <3
sitter och väntar på att idol ska börja igen om en halvtimma. då blir det utröstning och kelly clarkson.. jag är hur kluven som helst .. vem, ska vinna? marie har världens finaste röst , men ändå lite tråkig, måste faktiskt hålla med älsk där. amanda, aa hon har sina låtar som låter bra, men ibland gillar jag bara inte hennes röst. men hennes scensätt, aa bra alltså :) men efter låtarna ikväll så har jag börjar gilla henne mkt mer .) och klart hon kommer vinna.. det återstår att se om 20 min ..

och älsklingen läser tydligen min blogg , kanske inte ofta, men ibland , och det gör mig glad.. för då kan jag fortsätta skriva hur mkt jag älskar dig, älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar DIG ;D <3

inget för ditt intresse ??

här sitter jag och skriver det allra mesta om dig älskling, eller ska man skriva om min älskling..
men för vadå?
 ingen idé ju att skriva om honom (till honom) när han ändå inte läser om det ..
suck.. värt lixom..
du är tydligen inte så intresserad av mina sidor helt enkelt..
men om du inte kommenterar nånting så ska jag sluta med det helt och hållet nu helt enkelt..

I have bad days

åh så typiskt. som om jag inte hade tillräckligt att må dåligt över.
såklart att det ska bli mer. och såklart var det mer om henne.
det kommer alltid att vara så i vårat förhållande, att hon alltid kommer att dyka upp i nya samtalsämnen och skapa ännu fler problem.
vad ska jag göra, bara acceptera ? 
två nätter som jag inte har sovit nu . 
nånting kommer vara förstört nu ett tag , så är det bara  , och det får du bara acceptera helt enkelt. 

vart har jag dig nånstans??  

sorry seems to be the hardest word to forget

igår kände jag rädslan nåt så oerhört, att förlora dig. så stark har jag aldrig känt förut.
det gör så jävla ont i mig. du är mitt allt.
och jag vet att jag är den sämsta flickvän man kan få.
men jag lär mig, det gör jag verkligen .
jag har varit ledsen hela natten , jag är helt slut idag.
jag vet inte vart jag skulle ta vägen om jag sumpadet det här. jag gör ju allt för dig älskling.
älskar dig nåt så oerhört.
jag insåg igår igen hur ensam & patetisk jag verkligen är. jag vill inte leva på dig. men jag är ledsen. jag är ensam, utan dig och micael skulle jag vara ingenting, bortglömd. 
man kan inte ens beskriva den känslan ..
det är bara så svårt för mig när jag inte får min dos av johan som jag behöver ;)
jag behöver den kärlek av dig som jag vet att du kan ge. och jag förstår dig .. är inte alltid så lätt.
men imorses , när du lade dig och höll om mig och gav mig pussar när du åkte. då kändes det mkt bättre .
men en dag ska jag gottgöra så att jag förtjänar din kärlek..  <3

thé , julmust & toskabullar :)

det blev en lugn dag igår. jag fortsatte att fixa hemma. städade hela skrivbordet, i alla lådor och sådär :)
sen kom svärmor förbi en sväng på fika . trevligttrevligt!
julstjärnorna är uppe nu med . jag ville ju såklart ha röda, och johan ville inte ha några alls, men isf svarta, så vi möttes lite på halva vägen där så det blev svarta :) men fint ändå.. ska köpa julstjärnor(blommor) i veckan tror jag. sen är det ju granen kvar med. såklart att det ska vara en riktig kungsgran =D har dock inte bestämt mig om det ska vara i stil med rött eller guld i år. guld är ju iof min grej, men vi har ju inget rött hemma :O
jag började att skriva julkort igår med . för en gångs skull ska jag inte vara ute i sista sekunden med allt, haha. eller aa får se om jag klarar det :P men hann ialf skriva några stycken.
johan fick såld sin bänk igår med, för 700 :) wiieh ! skönt att bli av med den .
sen förresten, jag klippte mig ju förra veckan också ;D
det blev inte som jag hade tänkt mig. jag ville ha så kort som möjligt i bak nästan och så långt i fram som det nästan gick. aa då inte ända ner till knäna lixom :P haha . men en lagom bit. så att det blir som page igen typ.
fast det blev inte så. kort hela vägen från bak till öronben typ, och sen som 2 långa spjut nästan i fram haha. men , det blev snggt ändå , jag har vant mig nu :)
älsklingen märkte inget haha .. meen , nabil & andreas på jobbet märkte det t.om :P haha
äsch nu ska jag fortsätta att kika på disney channel, för sen blir det att jobba kl 16 .. och idag är det tacos , och det är lugnt för min del :)

all I want this christmas is to keep your love

yep, då var det dags igen att uppgradera :P
ja mitt liv fortsätter framåt, haha .
jag har glömt att skriva att vi har varit på ikea :) var där för några veckor sen och införskaffade lite möbler . det blev mest småsaker, men ändå.

och renoveringen fortsätter. igår grejade vi massor. vi satte upp den stora gigantiska svarta spegeln över skrivbordet( vi fick bygga om bordet lite haha, ta bort lite saker och så:P) , snyggt blev det . det hade väl iof varit snyggare med en större vägg, men det får duga nu så länge :P
älsklingens gamla tv-bänk har vi lagt ut på blocket så att vi blir av med den ... det räcker ju med den långas tora supersnygga vi har nu som är nu :) hihi .
och nu äntlogen så är den stora köksluckan uppe. det har ju varit den som har varit kvar så länge nu . det kan ju ha varit så att det var jag som råkade spilla vit färg för längesen haha . men nu är den nymålad upp hängd, och har fått ett handtag :) och nu när man tyrodde det skulle vara klart så har man den nya luckan över fläkten som måste göras något åt. men får väl bli att slipa den och måla som dom andra hehe .
älsklingen målade elementet också, jättevitt blev det . och rören från det och fönstret över blir jättegult med jämfört med elementet nu, haha . äsch då, strunt samma.
sen en massa småsaker hann vi med igår i köket. men inte mkt kvar nu :)
skåpen är ju frulla med massa nya glas som vi köpte på ikea. stora fina viiinglas :D
speglar u hallen har vi nu , så fint så..
nya lampor i hall/farstu eller vad man kallar det :P haha . vad gammal jag kände mig för en sekund , tss.
på toaletten har vi äntligen hängt upp handdukshängarna . så badrummet är nästan klart nu :)

sen förra veckan så fick jag ju lön på måndagen då., det blev en planerad shoppdag med micaeln. och jenny & mia med för den delen .  det kan ha varit så att jag gjorde av med en massa pengar . jag fick runt 10 000 i lön, och det kan vara så att jag var 3000 fattigare när jag kom hem. men jag säger inte att det är så, bara att det kan ha varit så ;) haha
det kan ha blivit julklappar, handväska, yttterkappa, 2 byxor, skor/tofflor och lite småsaker och kläder . vem vet :P
sen kan jag ha glömt nånting också ..
men jag har ialf kommit en bit med julklappar, har inte så jättemmkt kvar nu. skönt .

vi kikar på lägenheter igen . var ch kikade igår, en nära stan. men den kändes inte jättebra. jag gillade inte riktigt köket..
men sen så ska vi på en privat visning på fredag med., ännu närmare stan, typ, mitt i stan :P nästan ialf. den gillar jag redan :) gamla fina fönster ..
grejen är ju bara att det ska gå ihop med att vi ska sälja den här med. och sen med banken såklart ..
men får se vad som händer :)



RSS 2.0