flyttas-tankar :)

en mkt lugn dag igår. sov till 12, satt vid datorn, sviinseg hela daen, nästan lite deppig, ingen aning om why. johan kom hem halv 5. då kändes det bättre !
jag satt och sjung lite, kändes bra :)
sen började vi kika på lögenheter.
vi hittade några stycken som vi ska kika på.
sen åkte vi iväg för att handla, tänkte göra ciabatta. men då fanns detinget bröd kvar alls. vad är det här??! dumma maxi.
så det fick bli baguette med ruccola, körsbärstomat, kalkon & mozarella, inte fel, men hade blivit bättre i en varm ciabatta jueh ..
skulle till stan med eve idag, men det blev framskjutet till fredag eller nåt.
satt uppe hos micaeln halva dagen för dom hade stängt av strömmen igen =/
sen åkte vi iväg & kikade på två lägenheter, den första var sådär, och den andra var liten.
vi har två kvar att titta på, och dom är 3:or , så får se där :)
det blir no bra.
nu ska jag koka ihop köttfärssås, och imon bär det no av till hjo..

over & out ^A

nothing is perfect

fredag, skulle bli en skön myskväll. men allt gick lite fel. jag skulle laga god mat och hade hyrt en film. jag bränner mig på plåten och blir jättesur, lyckas hålla typ olja från plåten i ugnen och det rökte ner hela lägenheten.
fast, maten blev god ändå, och filmen var jättebra, vägen till lyckan heter den väl, tror jag :P fick tårar i ögonen en gång, och lyckades fälla en lite senare :P hihi
så kvällen blebv helt OK till slut :)
lördag, jobbade hela dagen från 11- 22, eller aa jag fick sluta kl 21.30.
kändes som en bra dag på jobbet ialf.
sen skynda sig att sminka sig & platta hår, och jag klippte luggen med en kaffepåse-sax haha . inte så vidare rak lugg, men äsch den dög :P
väl klar med det och plattat julias hår, kom maria in. vi stängde restaurangen och började blanda drinkar .efetr en stund , strax innan kl 11 tror jag det var kommer äntligen födelsedagsbarnet in, sviiinfull haha., kul var det :)
får sen skjuts ner till stan av chiefen ,  tar ut pengar , och då slåt klockan 00.00 och vi tar ton och sjunger för linn , för då var hon ju 19 , äntligen haha :p men hon är fortfarande liten ;)
voda en stund, sen vatra. såg endel trevligt folk :)
drack mkt goda shots med julia. äppel-nånting :D haha
sen fick man ju gå hem i högklackat, suck vad ont jag hade..
söndag vaknar vad jag trodde kl 10 gör iordning sig och  går till jobbet, faktiskt inget bakfull, bara lite trött. där står en nabil och är mkt nyfiken av gårdagens bravader haha. kl 11.50, av vad vi tror , kommer det gäster , men ingen linn eller julia där, vi ringer linn och får reda på att vintertiden gått igång, så vi var en timma före haha :P
gött annars.. jag hade kunnat sova en timma till juh och inte varit på jobbet så "tidigt" :P
dagen började väl bra, men sen slog det till och allt bara blev fel. jag ahde ingen koll på nåt och jag gjorde tappar, men men . vad ska man göra?
dagen slutade med nerrivning av allt i restaurangen , och en mkt ganska dålig anki som nästan spudde, dont know why, men mådde riktigt illa där ett tag. så jag fick lsuta kl 21 tror jag det var :)

idag är det måndag och jag är ledig en hel vecka framöver pga renoveringen. ska egentligen städa men har suttit här i några timmmar, hur trött som helst, ingen lust med nåt.
känner mig bara dum, lite svartsjuk , för jag kkänner att vi inte är på samma nivå riktigt. jag är den som skryter och pratar om honom med alla typ, men han är inte lika öppen, pratar inte så mkt om mig, han lever sitt privata liv och kan tänkas att dom han pratar med så finns inte jag meed i hans liv så mkt. jag som trodde jag var en stor del av hans liv. det är upp till honom , jag kan ju inget göra.
jag är bara så trött på svartsjukan, och alla ex.
men dom verkar ju viktiga för dig så.

prima ballerina

torsdag . en ganska lugn dag till att börja med. men runt 17 bar det av till tibro, mm stora staden, haha. men skulle se på tyg till soffan som pappi ska göra . vi har väl typ alltid sagt att den ska vara svart, fast det kan ju vara lite struktur i tyget. meen , det fanns det ju inte. men till sist hittade vi ett grått, ändå ganska ljust, med struktur i :)
det kommer faktiskt bli fint tror jag. lite tråkigt att ha verkligen alla möbler i bara svart. tänk en svart vägg , en grå soffa med snygga kuddar i, en stooor tavla eller spegeln över , mmm inte snyggt !! eller ?
haha, och sen hem till pappi, för att diska :P
som sagt så har vi inget vatten, coh jag orkar inte diska på jobbet igen, lite pinigt faktikt hehe., så tog med hem till pappi som har en diskmaskin :) och snäll som han är, beställde han lite mat från yvonne´s gatukök, mm det kallar jag gott! 
men då, bamsen har ju inte kommit tillbaka, jag hade hoppats på att han skulle komma spinnande mot mina ben den här gången, även fast jag visste innerst inne att han inte skulle det. min egen älskling, min egen katt juh! 
det är väl första gången som jag får erkänna det då, RIP Bamse :´((     miss u like crazyyyy  

                

men ialf så ska vi få soffan av pappi i julklapp. så vi ska inte betala nåt, wiieh , sötaste pappi ever <3 
och han & jag bestämde att vi ska köpa gran ihop i år, vi ska åka ut i skogen på riktigt och inte till statoil, och hugga en , där man får såklart :D haha. det ska bli myyys. 

over & out ^^A
 

A womans right to clothes

ja det har det hunnit gå sådär långt igen utan att jag skriver , jag lixom inte riktigt hinner, säger vi :P
förra veckan hände inte så himla mkt ändå.
jag jobbade väl litegrann.
fredagen kändes bra, en myskväll för oss två framför film med chips & vin. jag får lusten att spela sällskapsspel, hehe händer ju aldrig att man spelar sånt, men iaf så fick jag med tre sugna, johan , micael & angelica .
så vi bjuder ner dessa två andra. mysigt var det. drack vin, satt & pratade , såg sen på den bästaste dvd:n, gueen the dvd collection, live at wemley stadium :D åhå så bra den är. fast inget sällskapsspelande blev det :( det var ingen som ville det sen, aa  jo jag då men :/

lördagen var ganska lugn, var på prima och åt, sen bar det av för mig till jobbet kl 17. en bra kväll på jobbet. jag fick mkt beröm :)
slutar kl 22, och snabbt springer jag hemåt, i spöregn såklart , och bara för att det regnade så hade jag inte paraply med, annars har jag det alltid, suck.
väl hemma, lägger på lite rouge, drar vidare till micael där man möts av en dansande smått jättedragen mia, en däckande jenny liggandes halvt i fåtöljen , en glad angelica  likaså micael, och en lite ståuttråkad johan. försökt bli påtvingad att följa med ut.
men slutar med att n´gelica, micael och mia tar taxi ner till stan. jenny ligger kvar (nu har hon hamnat i sängen, och lyckats spy) och marcus har kommit för att ta hand om henne, och jag & johan drar oss hemåt. det har aldrig varit så skönt att ligga i sängen som det gjorde då.
och kvällen hade tydligen slutat med att mia hade blivit tagen av polisen och juha fick komma ner och hämta henne, men sen att juha hade sovit hos micael & angelica , hmm aja ..

en skön söndag sen. mådde hur bra som helst, inte alltid så ofta på en söndag haha .
kom på att det var sista dagen för mig att betsälla jacka från internet. jag hade ju hittat två. så var uppe hos micael & angelica för lite smakråd, så märker jag att ena jackan är slut, suck. sen var det bara den andra kvar. grejen var den att jag hade 10% på hela beställningen så måste beställa mkt mer än bara en jacka för 500 lixom. vilket kap förresten :) mucho billig. men jag stod på mig och inte beställde nåt, vääöldigt duktig av mig. shoppoholoc som jag är. inte ens micael hittade nåt han ville ha . aja , en billig jacka blir det iaf. men ska till stan nästa vecka och kika på en också. då har man ju fått lön :D en mössa ska det bli med.

sen , åh.. det börjar bli ganska mysigt i lägenheten nu med. vi var iväg förra veckan och kikade endel på möbler. och vi beställde den där tv-bänken från EM som vi kikat på så länge nu :) fast den kommer inte komma förrän om flera veckor tror jag.

image5
meen, så schnyyyg den är :)
sen såklart, så kan man inte gå ur den butiken utan att köpa en spegel :) aah vi har planerat massa vi ska ha i lägenheten , eller aa jag har kommit med mkt ideér :D hihi . som tur är gillar älsk dom . 
men spegeln ska iaf ligga över ett datorbord sen, när vi har bordet :P men spegeln står i hallen så länge.  ..
bland allt bråte haha . sen när den är uppsatt och allt , då blir det bra :)

nej, idag blir det tvättdag. inte så kul. men måste göras. och nu ska jag göra mig en smörgås med räkröra, kanske dags för frukost kl 11 :P
läste om hur angelica skrev om bullar, så fick jag världens sug på att baka. men ingen idé nu mitt uppe i renoveringen utan vatten haha .
det var meningen att det skulle vara sista veckan nu. men såklart så är det förkängt en vecka till, suck.

over & out ^^ A

Hard feelings

jag insåg ikväll vilken dålig flickvän jag är.
jag förstår varför du är sådan mot mig, för jag förtjänar ju det värsta & sämsta.
jag vet nu varför du har velat göra slut med mig.
jag är nog den sämsta av ALLA.

Jag kan inte göra nåt åt det , och jag vet att det inte hjälper, men förlåt, och jag menar det verkligen , för att jag är den jag är mot dig. :´/


friday night at mango´s

jag hade en mkt trevlig fredag, började dagen på stan tillsammans med jenny, charlotte och mia. skulle hitta en mössa, men hittade dock ingen suck.. inte lätt att vara kräsen haha . men en mkt god och mysig fika/frukost/lunch hann vi  iaf med :)
sen gick jag & älsk en snabbis innan det stängde. vi köpte de sista gardinerna , två ljusstakar och långa kvistar - fattas bara en vas till nu.
vi började redan i mondags att köpa först svarta gardiner , och vi satte upp gardinstänger . hängde upp gardinerna och svarta strårullgardiner ( vad det nu heter :P)
vi ska sätta upp resten idag , men vet bara inte riktigt vilka gardiner som ska vara längst fram. jag tkr de vita som vi köpte i fredags med träd på, emn johan (och alla andra vi frågat ) tkr att de svarta ska vara framme :/
så jag får väl ge mig .. 

                                        

på kvällen blev det gänget på mango´s. jag , johan , marcus & johnny(som jag lyckades övertala) åkte dit lite innan för att få bordet. sen kom jenny och mia som hade varit på jonas gardell, sviinbra hade det varit, såklart :( hur avundsjuk som helst var jag . ville ju verkligen också se han . men men, finns det inga biljetter kvar kan man inget göra.
kvällen började bra, men sen blev marcus sur på jenny och dom började bråka, sen bråkade marcus mia. ganska komstig har han blivit faktiskt. jaja.
väl hemma så ringer johnny och säger att han inte kommer in hemma, som vanligt ( han bor på andra sidan gatan) . så han fick väl sova här, igen . :P 

                                                  

lördagen så jobbade jag , hela dagen från 11 till 22, eller aa slutade en halvtimma tidigare. trodde aldrig att jag skulle klara av en hel dag. jag ringde faktiskt andreas(den andra kocken) men han fyllde år så klart han inte skull jobba, hehe. men jag klarade hela dagen. och det blev ju mer pengar :)
men sen var jag ledig på söndagen, skulle egentlgen jobba men linda ville jobba. skönt :)
så jag & älsk hade sett fram emot en mkt lugn & mysig dag tillsammans. den blev ju dock sådär :/
jag erkänner att det kan ha varit mitt fel, mestadels iaf. då blev jag automatiskt grinig hela dagen.
men jag kände bara att jag blev så ledsen på dig. jag får inte det stödet från dig som jag kanske vill ha. jag vill att du ska stötta min dröm mer än du gör. det är nånting väldigt viktigt för mig. jag behöver mer uppmärksamhet än vad jag får.
men senare på dagen blev det bra, låg och kikade på lost , hela fyra avsnitt på raken, kuul :) man kan inte slita sig från det .  sen skulle vi gå och lämna film och det blev grinigt igen , men jag bad om ursäkt för jag visste hur grinig jag hade varit och vi pratade igenom allt. så vi visste vart vi stod :D
vi hade bränt ut shrek 3 som vi skulle se, men världens sämsta kvalité var det såklart suck. så det blev mer lost istället . inte för att jag klagar, :P men nu har vi bara tre avsnitt kvar. vad ska vi se på sen då ? :(
micael, du får köpa säsong tre snar ;)
det var en jobbig dag igår, but after all, love u baby <3 :)

over & out^^A

can´t make it go away

jag som tänkte jag skulla vara bra på det här, haha, men ICKE!
aja , jag kämpar på, skratt . så mkt har hunnit hända & jag har inte skrivit, så jag har många dagar att kluddra ner nu då.
förra fredagen började med att ladyangelica kom ner hit från örebro till micaeln (som hon kallar honom ;) hungriga som vi alla var drog vi ner till kryddan (min arbetsplats wiiieh) och skulle köpa lite. gottgott , och endel alkoholintag blev såklart med hihi. lite lagom på örat allihop så bestämmer vi oss för att dra vidare, och detta vidare blev voda, mm så mysigt . så nära bogrens som man är då kan man inte komma ifårn att ner dit och dansa, kul det med :) och tilloch med älskling dansade en massa, och med mig hihi. det har i stort sett hänt en eller två gånger på ett år haha. då han är riktigt seriös och verkar ha kul då menar jag :P
väl utanför, ska väl strax dra hemåt antar jag, så står jag och angelica ensamma och blir uppraggade av ett gäng killar. jag var hur trött som helst och inte ens orkade bry mig haha. men angelica var ju ganska så sugen på att luras här, haha. sötaste då! ingen aning om dom gick på det men..
men sen, micael micael, aa, såklart ska han hamna i slagsmål. allt blev kalabalik och alla sprang in för att leka hjältemodiga, utom jag såklart. jag var tyyp upptagen för att först se vad som hände, stod och snackade med kusinens ex-pojke. sen ser jag vad som händer, och sen helöt plötsligt är allt slut och alla står och prata och skriker och vakter är inbalnade och jag vet inte allt. alla stod och försvarade micael om hur alla var med och såg och alla försvarade sig i bråkerd, och blabla haha. emn iaf, så nyykter som jag var :o haha, så brast det såklart för mig. jag kunde inte hålla tårarna inne. JAG såg ju inte vad som hände , JAG var inte med och försvrade micael. JAG var den enda som bara stod bredvid. jag fick hur mkt dåligt samvete som helst. men jag pratade väl lite med micael, eller mr pjämp som han är i min värld ;) , och det löste sig väl.men det var lite jobbigt att se på honom efter, inte för att han såg ut som han gjorde , utan för att jag kände skuld. hmm aja ..
 
dagen efter är man liiite seg i huvudet , och som vanligt drar iväg till prima på en bakfyllepizza. alla trötta som dom är haha, meen, johan lyckas slå alla med hästlängder, han somnar , älskling då :P
sov sen ett tag. sen upp till micael & angelica för att bli klippt, bli matad och sen börja göra iordning sig för en ny kväll . det bar av till hjo (ofta man är där annars haha) men slug spelade där. efter att ha delat på två flaskor vin, åkt buss, hämtat upp en svärmor och en johanssyster så var vi väl på grönköping. och ack så onykter jag belv haha. men det var en bra kväll, mucho gott med taco chips, inte sant micael? :)
kändes dock inte så kul dagen efter då svärmor frågade om jag hittade hem, ahhahha .
har jobbat lunch tre dagar i rad i veckan, det var skönt. men dock inte så kul att komma hem till en lägenhet utan ström , hmmm. renoverarna som jag kallar dom hade glömt att sätta på den igen när dom gick hem kl 16 hmm suraste ever var jag . menmen.

hmm som vanligt finns den och trycker mot min hjärna. jag kan inte sluta tänka. jag är så trött. att det alltid ska plåga mig. det finns så mkt som jag tänker & känner som jag vill ha sagt, men är lika bra att hålla sånt för sig sjäkv. det kommer bara bli fel om jag ska börja berätta, och det kommer tas på fel sätt och då går det inte att få det ogjort. men jag kommer aldrig att känna mig så viktig som du gör , jag kommer aldrig att kunna fylla den plats du gör och som du tog upp. du är det största problemet , suck.


ner till stan nu iaf, ska inte köpa så mkt  men det får vi se hur det blir :) haha

over & out ^^ A

A new lifeStyle *

Nu äntligen skaffade jag en =)  nu måste jag så godtroget gå in här ofta och skriva hihi.
men så att, läs & njut får jag säga!

det är sjukt hur mycket ens liv kan förändras på ett år, på bara några månader.
Flyttade till ny stad, blev sambo med vääärldens underbaraste, Looove u baby <3, (okej så var jag kass på att söka jobb till en början, men visade intresse och en helt genomskön Anders fixelifixar fram jobbet) så då har man nu äntligen ett riktigt jobb, ett långvarit jobb. Min vardag är så annorlunda nu. speciellt den här veckan. Jag jobbade lunch för första gången. Det är lite skillnad än på a´la carten som jag har slitit med ett tag nu. men kul för det är det! snart får jag min första lön med . det ska bli skii :) när han har inkomster kommer jag nog för första gången riktigt känna att jag flyttat hemifrån, och guuud vad jag ska skämma bort lilla älsklingen ett tag, nu senaste halvåret har han i princip betalat allt för mig (A) . okej, jag är absolut inte stolt över det, men .. aa jag har ingen bortförklaring så att säga , jag bara har inte haft pengar.
men jag kan lova att när den första lönen har rullat in blir det en liten överraskning minsann =) och betala tillbaka lån såklart, hatar att vara skyldig juh.
lite trött är jag efter ändå ganska mycket jobbande, förra helgen jobbade jag sammanlagt 21 timmar på 2 dygn. det var ganska påfrestande, eller aa ganska mkt faktiskt. och igår hoppade jag in åt den andra kocken, så jag jobbade 14 timmar. men jag känner mig ganska nöjd ;D

men nu blir det att springa ner till källaren och hämta upp tvätt ( hemmafru som jag är ;P) , duscha,äta och sedan krya ner i sängen tills det är dags att jobba kl 8 imon igen . sådär kul!

over & out ^^ A


RSS 2.0