missin´ like hell

det är någon som saknas här hos mig . jag är alldeles ensam utan dig. du är min andra hälft, jag är ju inte hel utan dig. det var nåntint som blev så fel , när vi skildes åt alldeles för tidigt. 
jag är trött på att det är långa 37 mil som ska hindra oss från att ses ofta.
det borde inte vara problemet, men är tyvär det . jag vill göra nåt åt det. för jag klarar mig inte utan dig. det vet du ju :) den dagen då vi fick så bra kontakt var den bästa dagen! att vi inte hade fattat det förrän då att vi var som gjorda för varann, haha ;)
du är den bästa som hänt mig juh.
snälla natalie, kom hit nu!!    =` /
bästaste favorit kusselisinen <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3



Totalt 66 st och nörd, haha ..

(som vanligt en tjyv, eller vad säger du ettAngelica ;)
Du måste sett minst ett helt program

[x] Gilmore Girls
[x] Grey's Anatomy
[ ] Prison Break
[x] Desperate Housewives
[x] OC
[x] One Tree Hill
[x] Vänner
[x] Förhäxad
[x] 24
[x] Simpsons
[x] Scrubs
[x] CSI
[x] CSI Miami
[x] CSI New York
[x] Jordan Rättsläkare
[x] Joey
[x] Bones
[x] Dawson's Creek
[ ] Heroes
[ ] House
[x] Brothers and sisters
[x] Sex and the City
[x] Navy CIS
[x] Lost
[x] My name is Earl
[x] Ugly Betty
[x] Smallville
[x] Southpark
[ ] Stargate Atlantis
[ ] The 4400
[x] The Office
[x] Two and a half men
[x] Spin City
[x] Cold Case
[x] Criminal Minds
[x] Baywatch
[x] Lilla huset på prärien
[ ] Dallas
[x] Shark
[ ] Tredje klotet från solen
[x] Law and order
[x] Våra bästa år
[x] Sabrina Tonårshäxan
[x] Malcolm - Ett geni i familjen
[x] Alla älskar Raymond
[ ] Ghost Whisperer
[x] 8 simple rules
[x] Svensson Svensson
[x] Lizzie McGuire
[x] Sunset Beach
[x] Magnum
[ ] VIP pamela anderson in my <3
[ ] Stacked
[x] Myggan
[ ] Vita huset
[x] Advokaterna
[x] Ally McBeal
[x] Las Vegas
[x] Xena
[ ] Entourage
[x] Will & Grace
[x] Beverly Hills
[x] Sjunde himlen
[x] Dharma & Greg
[x] Fresh Prince in Bel Air
[x] Skilda Världar
[x] Nanny
[x] Tre Kronor
[x] L-word
[x] Vita Lögner
[ ] Andra Avenyn
[x] Rederiet
[x] Hem till gården
[´] How I met your mother
[x] That 70's Show
[x] Alias
[x] Seinfield
[x] Glamour
[x] Huset fullt
[ ] Mitt liv som död
[ ] The Shield
[x] Close to home

Totalt: 66

0-10 Scout
11-30 Normal
31-54 Soffpotatis
55-69 Nörd
70-86 Inget liv


 fast jag kan ju lägga till att våran tv är sönder så jag kommer inte titta på tv på 2 veckor, skräll haha :P

empty ..

sjukt längesedan .. men , aa , det händer helt enkelt inte så mkt i mitt liv antar jag .
jag jobbar och sliter en massa hela tiden. och idag får jag min riktiga lön, eller imon :) wiieh . sen har jag nästan 5000 kvar i efterskott som jag ska få. jag har redan  hnnit shoppa lite , med andra pengar jag hade iofs ;)
nu har jag en nyårsklänning ialf. den jag har tittat på länge, men som inte har funnits, men som jag hittade en bland en massa andra kläder :) sen nu på lördag så blir det julfest med älsklingens jobb så då måste man ju vara fin, så det blev en klänning dit med :P
vi var på ikea förra helgen. blev lite smått & gott :) och kändes bra att jag kunde betala lite !
annars har det varit lite fest här och där.

men aa det finns i stort sett inte så mkt intressant att skirva .. och sen att ingen skriver kommerntarer så känns det inte så värt ändå, eller? vem läser här lixom haha :P
aja det blir väl cdon nu och beställa lite julklappar , sen jobba ikväll igen ..

ska man lägga ner det här?


I am whole again !

förresten så färgade jag håret igår. jag är inte den bästa på att färga på mig själv haha .. jag har skjutit fram det i ett antal månader nu , haha, så det var dags.. men det blev helt OK ialf. jag vet inte vad jag ska göra med mitt hår. jag vill ju över allt annat att sätta i långt hår igen. och det ska jag göra så fort jag har råd. men det kommer dröja ganska länge =/
jag vill klippa ganska kort i en frisyr så länge. fast jag vill ha mitt hår så långt som möjligt. usch vilka problem jag har =P jag kan ju inte ha det som det är nu. måste alltid sätta upp =( jaja .
sen vill jag ju tatuera mig snart med .. och jag har nya idéer :D åh det ska bli fint, jag vill tatuera NU!!! ;D
den som är nyfiken får fråga :P
sen har jag lite information , hihi. idag fick jag mitt simkort, det gick snabbt.. så jag väntar på att micaeln ska komma hem som är på maxi, så att jag kan ringa och aktivera kortet.. sen har jag mobil igen =D wiieh!
sen har jag ett klagomål, ge mig mer kommentarer.. längesedan som någon kommenterade nu .. vakna hallå =P
så mkt tid som jag spenderar tid på att skriva hahaa ;)
 usch då, vi har inget vatten heller .. dom stängde tydligen av det idag igen.. vet inte varför. så nu kan jag inte duscha innan jobbet, gaah =/
jag måste laga mat, men finns inget hemma. orkar inte vänta tills jobbet.. det får typ bli vegetarisk biff med nudlar, majskolv och haricot verts.. det enda jag har hemma haha. har ju inge pengar till att gå och handla.. aja , det är mat ialf :P skratt  ...

it is a whole new restaurant :D

torsdag bar det iväg till jobbet kl 10. jag kom dit först. och vilken chock jag fick.. det var rena rama bombnedslaget haha .. i köket/disken stod det lådor och en massa annan skit som man inte visste skulle vara.. tänkte jag skulle börja med att plocka in i frysen, hade ju fått beställning den dagen , men insåg den att vi nu hade 2 frysar mindre , hmm ? så man fick typ inte plats med grejerna.
det blev mkt plock den dagen .. och vi kom väl en liten bit ialf :) och hur kallt som helst var det , fanns ingen värme.. stod och jobbade i 10 grader en hel dag . burrr..

fredag fick jag sovmorgon till kl 12 :P hihi.
och som vanligt var jag där först, igen :) idag blev det börja laga lite mat. på kvällen skulle det ju bli invigning för hela slanten .. så jag & andreas började med buffén . det gick ganska smidigt faktiskt ..
klockan drog iväg och alla hade hunnit det dom skulle göra för dagen, restaurangen såg helt OK nu. ialf nyrenoverad :) mm så fint det är där nu! skkkitschnyyygt  :D 
klockan blev till 18 och vi öppnade för dom bjudna gästerna. dags att sätta ut maten : ljummen potatissallad med citron och massa , pastasallad, rösti, panchetta, marinerad fläskfilé, marinerade kycklingspett, chili & koriander marinerade räkor, rostade ciabatta med soltorkad tomat, och en massa smått och gott :)
min papi kom in för första gången , sedan älskpälsk med micaeln , och sötnosar helen & dennis :) kul med folk man känner. och alla kom bara för att smaka på min mat , mm :) och hur mkt beröm som helst fick jag., det gick åt otroligt snabbt , hihi .. en lyckad kväll.
vi bestämde oss snabbt för en utgång samma kväll. micaeln och johan satt kvar. jag slutade och fick skjuts hem av andreas som väntade på mig när jag bytte om och åkte tillbaka. då var Linn nästan redan däckad , haha som vanligt, micaeln var svinfull som vanligt, och johan var ute och sprang tydligen ,. han var ganska full han med , så behövde lite luft ;) , julia var den enda som inte var så full.. och jag då :)
får skjuts av Nabil ner till stan , johan ville inte följa , var lite för full :P han hade tänkt att sova i en busshållsplats :O men efter mkt om och med med övertalning så gick han hem sen haha .. Linn skjutsade vi hem. vi tre som var kvar drog till voda. efter ett gals vin var tröttnade jag & julia på micael så vi drog vidare till vatra ,. och han strövade vidare nånannanstans . det blev endel dans den kvällen, mm kul :)
sen bar det av hemmåt med taxi  och hem till en sovande älskling som mådde lite bättre nu.

lördag kommer till jobbet 12 tror jag . där står Linn redan och städar golvet. hon mådde ju inte alltför bra, haha..
hela dagen gick åt att förbereda inför lunchen på måndag opch börja lite smått på a´la carten .. slutade runt 18 .. jag & honey hade en kväll framför oss med Lost och godis :)
skönt med lugna kvällar ibland.

söndag som vanligt kommer till jobbet kl 12. fortsätter förberedelserna. fixade så att lunchen var helt klar .
 vi slutade runt kl 16 . jag tog cykeln hem , kikade på ett avsnitt lost med älsk, sen bar det av till tibro för att fira papi på Fars dag :) det blev flygande jakob till middag , mm gott. papi är bäst på det, aa efter mig såklart :P
tog med mig min balklänning därifrån. tänkte att jag ska tvätta den själv. det har tagit över 1½ år och papi har fortfarande inte tvättat den. så jag tar tag i det ..  den är fiin :D

måndag en ledig förmiddag, skönt. gick till maxi med mr pjämpen (micael) . träffade mia, som var för typ hundra år sen :( pga  min mobil.. kikade på lite skor, hämtade ut min lånemobil som jag äntligen hade fått, och det blev en liten tripp till mcdonalds haha . tack micael :) kommer hem för att äntligen sätta på mobilen. men mitt simkort fungerade inte i lånemobilen. men micaelns kort fungerade i min "trasiga" mobil, hmm .. ringer till 3 och säger som det är, IGEN!! och vill ha ett nytt kort. och han konstaterar då att det är simkortet som är sönder. JAHA ?!! det kunde dom inte har kommit fram till för 1½ månad sen lixom.. men men. så jag får kortet i veckan förhoppningsvis, och jag slipper skicka in mobilen på lagning. och micaeln får låna lånemobilen som jag fick för han behöver den. så det blev till det bra sen ändå :), eller aa, när jag får kortet såklart :)
bar sen av till jobbet kl 16. vi öppnade ju idag. lunchen hade varit ganska lugn. runt 60-70 gäster, men inte många som vet att vi har öppnat än heller, så det var ganska bra ändå.
vi hade hoppats på att det skulle bli endel folk på kvällen så att man fick testa den nya menyn och kära sig hur man gör dom. men fick bara in en lax, nu vet jag hur jag gör den hehe . resten är ganska suddigt för mig, skulle tagit med menyn hem för att läsa och sådär . men glömde. men det blir nog bra ..

idag är det tisdag , gick upp kl 8 för att kika på tvätttid, suuck. var så trött att jag lade mig igen . vaknade inte förrän halv 12 :O ujuj. men sov dåligt inatt så behövde sova ut lite. kommer inte hinna så mkt idag dock. börjar jobba kl 16 igen . och ikväll är jag sjäkv utan andreas hehe . så får se hur mkt folk det blir ikväll då. känner mig ganska osäker på menyn . men det får gå som det går :P hehe ..
nu har vi planerat 3 veckor fran ialf jag & andreas , så att man vet hur man jobbar, det är skönt :)
äsch nu blir det äta frukost & glo på film :P

over &out^^A

softish ..

ännu en jättelugnt vecka.. jag trodde jags kulle ha börjat jobba igen vid det här laget . men men.
skönt att bara kunna hänga hemma ibland med..
måndag hände det ju i stort sett ingenting . skönt :)
tisdag inte så mkt heller. jag hann se johan 15 minuter ungefär. för direkt efter jobbet drog han till Gbg på spelning.
så det blev en såndär myskväll med ugly betty, desperate housewife och brother´s & sister´s .. helt ok kväll :) älsk kom hem kl 2 på natten, och man kan ju tänka sig att jag hade somnat då, haha, okej jag ahde slumrat till men inte så pass mkt att man omedvetande om vad som hände , haha .. 
det var skönt att se honey igen .. och det bästa av allt, jag fick min jacka från H&M , wiiieh!! 
och guud, schnyygg var den minsann.. mm redigt kär i den redan ! <3 

              image13
                                         inte bästa bilden , men orkar inte ta ny :O , skräll haha

vaknade upp idag runt kl 10, men kände mig alldeles för trött för att gå upp, så slumrade vidare tills jag ser att kl är 12 haha .. kikar en snabbis på datorn, och beger mig uppåt micaeln för att ringa 3 . JAG VILL HA MIN MOBIL!! 
där möts jag av en johannes som inte var så pigg och en micael som springer runt och leker hemmafru.. för minsann så gjorde han baguetter igen , mmm :) såklart det blev över en till lilla ankii .. så frukost fick jag idag ialf, men insåg just nu att jag inte fått i mig något mer sen den där halva baguetten kl 13.  

har pratar med 3 nu, och aldrig att jag ringer dit igen. jag blev omkopplat 7 gånger bara för att fråga vart min lånemobil var någonstans, hmm . men tillslut hamnar jag hos en himla trevlig tjej :P förhoppningsvis så kommer min mobil vara framme här, igen, på fredag . skööönt! 
bara vänta och hoppas.
nu blir det mera städartag i lägenheten och äta såklart :)
imorgon blir det börja jobba igen då. så kul att se hur det har blivit i restaurangen efter renoveringen nu då. helpanna från 9-22, suck.. men men.. det får gå :P pengar!! <3 MIHI

vin, guitarhero & utgång

lördagen fortsatte med en mkt seg dag. tröööt :P
älsklingen åkte iväg till trollhättan på spelning ganska tidigt.
micaeln kom  hit och segade . tvättade hela dagen från kl 11-19 tror jag ..
micael somnade i soffan och  jag fick för mig att laga mat till honom , så snäll som jag är ;)
så jag slängde ihop lite pulvermos, fiskpinnar och ärtor :) fast han hann vakna innan jag nästan hann börja haha . men tanken var ialf uppskattat.
satte sedan igång att fixa & dona . det blev finklänningen med breda skärpen, mm fint .)
image10

sedan blev det dom lila sneda lösögonfransarna , mihi :) jättebra blev det ..

image11

micaeln kom hit igen. det blev mkt bra musik, och endel guitarhero, kuul ! planen var att vi skulle spela lite queen innan vi skulle dra, men kom på efter att det glömde vi juh :( suck ..
sen ialf iväg till den där festen micael pratat om. det var bara en liten bit längre ner på gatan , vid ica.
kommer in till festen , och till min förvåning är det en gammal god vän till mig som bor där :P
jag hade sett att han hetat på msn att han skulle ha fest , men hade ingen aning om att han bodde typ granne, haha. bra koll :o men det var ett kul återseende med många som jag kände där, eller aa... kanske 4 st men ändå :) drar sen till stan, men först förbi hemma hos mia för att plocka upp henne och jenny, sen skulle det bli bogrens, men lång lö tyckte endel, men inte jag och jenny :P men vi belv med dragna till krikelin/cosmopol. har inte varit där på typ ett år så det var väl dags då antar jag, hehe . men sådär kul var det kanske inte. men jag träffade endel mkt folk som jag kände. det var kul :) sen träffade man en annan man inte ville träffa, men såklart så artig som jag alltid måste vara så gick jag fram och hälsade ialf. men alltså vad är med allt det där varje gång jag ska hälsa , alla är sådana bitchar.. orättvist juh :/!! men men, jag sjunk inte så långt ialf, stolt, haha ..
och du trodde säkert att du skulle göra mig svartsjuk eller vad nu var tanken när du sprang fram till micaeln och typ skulle krama ihäl honom, haha.. men vi vet alla att micaeln ändå är min, så ingen idé , eller hur micael ? ;) 
kl närmade sig efter 02 och stället stängde. jag hittade såklart inte micael , hmm , oväntat . jag tog följe av en vän en bit, men efter en stund kommer vi på att vi ska ju åt varsitt håll haha. så jag gick åt helt fel riktning. och vid det laget hade jag fått så himla ont i fötterna av allt dans med högklackat.. så jag fick bästa idén, att ta av mig skorna och började gå hem i strumpbyxor, hehe. men sen tyckte jag att det tog alldeles för lång tid och jag frös, så jag sprang hem haha .. men snabbt gick det kan jag lova.. alla mina spingturer gav betyg :P  
vaknar upp fagen efter , ensam . första gången på länge. men jag hann knappt vakna förrän en micael stod och ringde på dörren, för då var det dags för pizza haha .. och tänk vilken träningsvärk jag hade, haha . helt sjukt.
och väl på pizzerian kom älsklingen , mysigt :)
söndagskvällen avslutades med ocean´s thirteen.. :D

renoveringen är fortfarande inte klar på jobbet. så har inte jobbat på ett par dagar igen.,  men faktiskt skönt ändå :)
det blir troligtvis på fredag hörde jag rykte om :P
tkr lite synd om mig själv gör jag, för ont i halsen har hon :/
men ska cykla iväg till posten och hämta min jacka från H&M nu !!



bathroom !!

fredag WIIIEH!! äntligen blev renoveringen klar. jag har aldrig varit så klaaad över att ha vatten & toalett , haha. det låter sjukt , jag vet . så skönt att man kunde ta en dusch nu här hemma. enda nackdelen var att det fanns inte så jätte varmt vatten i duschen. men i handfatet därimot, hmm . kneepigt ! var ju lite tråk. sen tkr jag inte att städerskorna som städade efter hade gjort ett så bra jobb. menmen.,.
sviinklad är jag endå.. men sen börjar man tänka på att man inte har fått mobil än, då är man inte riktigt lika glad längre. men den kommer väl så småningom.. sen kan jag inte hämta min jacka från H&M heller, för jag har väl tydligen fått ett sms som avi kan jag tänka mig. hmm så typiskt att så mkt sa vara inblandat , haha ,.
det blev bio på kvällen,Elisabeth; The golden age.. helt OK. den var ju bra, men lite utdragen typ. man tröttnade typ och ville att det skulle komma till slutet, haha.
och jag satt och frös hela tiden, men det är väl så det alltid är på bio. enligt mig :P
tack för en underbar kväll igår älskpälsk :D

back to tibridge

torsdag tar bussen runt halv 12 ner till stan, nästa till tibro gick 11.50.
jag hade värsta förberett mig, bok & mp3, och det tar bara runt 15 min haha . äh lika bra :P
image9

kommer till farmor runt 12.15. och såklart hade hon gjort det bästa, pannbiff med lök, ingen gör det godare än hon, jag loovar!!
så vi satt och smaskade på det en lång stund. det blev mkit prat :) så längesedan jag ägnade en hel dag åt henne, så vi hade mkt att ta igen. mucho trevligt :D
jag skulle passa på att träffa Linneá och Helen när jag ändå var där. men ingen av dom kunde sen ändå :( så jag fick mer tid till fammo !
Jag passade på att ringa när jag var där haha . iom att jag inte har någon telefon :/
min mammi hade tydligen ringt papi för att hon var orolig för mig när jag inte svarat på 2 ½ vecka. så tänkte jag lika gärna kunde ringa henne.
sen tog jag bussen hem runt 18 . busse från stan till hem var såklart frsenad, 5 min, men ändå :P haha
blev en mkt lugn kväll med mys framför Lost :)
JAG VILL HA MIN LÅNEMOBIL NU!! står inte ut

shoppoholic

onsdag det blev inte hjo. jag skulle inte komma hem. det blir en dag då johan kan komma senar och äta middag.
men det blev umgås med en svärmor, fast här  i skövde.
vi gick i stan och kikade. jag hittade ( eller aa hittade, det var mkt jag hittade , men som jag inte ens provade haha, då hade det varit kört ) en julklänning ialf jättesöt, sen en rosa tröja som glittrar med fina knappar :), och en mössa , äntligen, att man ska vara så kräsen när man ska köpa en bara mössa. menmen. tillslut blev det en ialf.
sen vill jag ju köpa nyårsklänningen jag har hittat ( eller som jag vill ha på nyår :/) , men jag har ju inte råd  till den , suck. jag hängde undan den till idag , fast varför vet jag inte haha .,
aa just det, sen provade jag en svart tubtop med lite grejer på :P, den ska jag få i julklapp av svärmor :P hehe . fast jag vet inget om den, hmm vadå?? ;)

image8
vi tittade på massa julsaker, mm vad kul det ska bli sen när man ska köpa allt, wiiieh! :D
mitt i allt åt vi en god lunch på mango´s . och bara för att vi var snälla så fick vi beställa dessert från a´la carten med :)
så klart tog vi friterad camembert , åååh så gott det var !!
sen avslutades kvällen med room service, och shiit vad snyygt det blev, greys anatomy, och fråga olle :P
nog för mig. idag bär det av till tibro iigen för att träffa älskade farmor <3, linnea & helen ;D


RSS 2.0